maanantai 11. marraskuuta 2013

Kampaukset ja meikkaus

Uusi viikko uudet kujeet


Tällä viikolla käymme tarkkailemaan kasvojamme. Millainen on kasvonmuoto ja miten kannattaisi piirteitä korostaa tai häivyttää. Innostuin netistä selailemaan kasvojenmuotoihin liittyvää aineistoa ja hupsista vaan tilasin kirjan Make Up Bible (Mariela Sarkiman). Kirjan katseluversio näytti mielenkiintoiselta, ja innolla odotan sen saapuvan kotiini. Marielan meikkausvinkkejä oli taannoin televisiossa ja yllättävän raikkaan näköiseksi meikattavat tulivatkin Marielan käsittelyssä. 

Kasvonmuotoni on sydän. Kasvojeni muotoja ajatellen hiuksieni olisi hyvä ylettyä leukaan tai hartioille asti ja saada runsautta siihen kohtaan, sekä päälaelle nostetta. Poskien kohdalla hiukset voisivat tulla kasvoille.

Saimme neuvoja kampausten tekemisessä. Papiljottien asennolla on väliä; ali-ja ylijännitteisesti pyöräytetyt samettipapiljotit ja lopputuloksena on lievä tai suurempi noste hiuksissa. Kokeilimme myös kiharoiden tekemistä suoristus- ja puikkoraudalla pitempiin hiusmallipäihin. Meikkauksen opastukseen saimme mallin ja opettaja näytti kuinka se suoritetaan alusta loppuun. Ensi kerralla meillä onkin tehtävänä tehdä meikkaus pareittain.
2 kommenttia:

  1. Haluaisitko tuoda Make Up Bible kirjan näytille seuraaville tunneilleni? Voisin hankkia yhden oppilaitoksellekin.
    Mikäli hiusten väri ja malli vaihtuu, kannattaa ottaa se kuva ennen ja jälkeen:)

    VastaaPoista
  2. Voin tuoda kirjan näytille tunneille :)

    VastaaPoista